Hjertelig velkommen til Odense Lokalkomité

Oplysning og nye medlemmer
Odense lokalkomité formidler Hjerteforeningens budskaber om forebyggelse og oplyser om hjertesygdomme.

Vores arbejde omfatter bl.a. indsamling af penge samt hverve nye medlemmer til Hjerteforeningen.
Det foregår ved, at vi fx kommer ud med hjertebilen til forskellige arrangementer så som sportsbegivenheder, kulturelle og almen offentlige begivenheder i form af markedsdage osv.
Her kan man så blandt andet få målt sit blodtryk og få en snak med vores fagkyndige personale.

Vi bakker Hjerteforningens landsdækkende kampagner op med lokale aktiviteter.
Så hold øje med vores kalender hvor du kan se alle vores aktiviteter i årets løb.

Bliv medlem af Hjerteforeningen og vær med til at støtte en god sag
I Hjerteforeningen er alle velkommen. Foreningen er ikke kun for hjertepatienter.

Rådgivningscentret Odense
Odense lokalkomité arbejder tæt sammen med det lokale rådgivningscenter i Gråbrødrepassagen 9,1. i Odense.

Ved de forskellige aktiviteter er man ofte fælles om at løse opgaven ved at give en hjælpende hånd – se i kalenderen, hvor du kan finde os!

Har du gode ideer til arrangementer eller andet, hører vi gerne fra dig.

Meld dig som frivillig
Har du lyst til at være frivillig i Hjerteforeningen, så kontakt en fra bestyrelsen, som så kan fortælle mere om arbejdet i vores lokalkomité.
Som frivillig får du masser af oplevelser og glæde ved at løse opgaver i fællesskabet, tilfredsstillelsen ved at gøre en indsats og opnår personlige kvalifikationer gennem kurser, foredrag og lærerige oplevelser.